Ajanvaraus: Tiia Karhi

Psykokinesiologi, iridologi
Tiia Karhi

Vastaanotto sovitusti, ajanvaraus p.044 331 4382
Lisätietoja: facebook.com/hyvinvointikonsultaatiot

Henkilökuvaus

Psykokinesiologi Tiia Karhi on musiikkiin ja ääneen erikoistunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja laulaja, joka on toiminut kinesiologian ammatinharjoittajana ja tehnyt hyvinvointikonsultaatioita, sekä ääni- ja lauluvalmennusta vuodesta 2016. Erityistä osaamista hänellä on hyvinvoinnin edistämisestä musiikin ja kosketuksen avulla, sekä kuormittavien ja voimavaratekijöiden kartoittamisesta haastattelun ja kinesiologisen lihastestin avulla.

Luontaistuotekaupalla asiakaspalvelussa Tiia on työskennellyt vuodesta 2017 ja työskennellessään Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitossa vuonna 2022 hän on tuottanut terveystuotealan ammatillisen koulutuksen opintomateriaalia, sekä ohjannut hyvinvointituokioita TAIMI-opiskelijoille. Fiksuapteekki-verkkokaupan sivuille hän on kirjoittanut hyvinvointiaiheista blogia, sekä ravintoaine- ja ravintolisäkuvaukset, ja Rakkaudentähti ry:lle vierailevana kirjoittajana Kehokalenteri-blogia mielen ja luonnon rytmin vaikutuksista kehoon.

Psykoneurobiologian ja kinesiologian lisäksi Tiia on opiskellut lääketieteen ja luonnonlääketieteen perusteet, genetiikkaa, kuivaverianalytiikkaa, evolutiivista seksuaalibiologiaa ja -psykologiaa, primitiivirefleksejä, iridologiaa, kirologiaa, ayurvedista refleksologiaa, intialaista päähierontaa, sekä pop/jazz-laulua ja musiikin teoriaa.